Rashkostan.com

Допомога ЗСУ

У цей непростий час ми хочемо підтримати нашу країну і її воїнів. Для цього ми творимо контент українською мовою, а також допомагаємо як можемо та донатимо гроші на нашу армію.

Просимо і вас долучитись до хорошої справи, адже Україна у нас одна. Ми не бажаємо, щоб ви передавали гроші на потреби через нас, а навпаки разом з нами допомагали нашим захисникам.

Можете допомогти ЗСУ фінансово у такі способи:

  • Національний банк відкрив рахунок для збору коштів для Збройних сил України, приймаються такі валюти: гривня, долар, євро, фунт, швейцарський франк, австралійський долар, канадський долар, юані, єни. Реквізити можна зайти ось тут: https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
  • Фонд компетентної допомоги армії "Повернись живим" оперативно забезпечує українську армію всім необхідним:
    https://savelife.in.ua/ − на цій сторінці розписані способи закинути гроші.
  • "Благодійний фонд Сергія Притули" допомагає підрозділам, що воюють, а також займається гуманітарною допомогою: https://prytulafoundation.org/
  • Медичний батальйон "Госпітальєри" займається наданням першої медичної, домедичної допомоги та  евакуацією поранених українських воїнів з найгарячіших ділянок фронту.  
    Все про їхні потреби та реквізити тут: https://www.hospitallers.life/
  • Усім відомий блогер Стерненко також часто проводить збори коштів: https://telegra.ph/Dopomoga-arm%D1%96i-06-19
  • А допомогти домашнім тваринам ви можете ось тут: https://linktr.ee/uanimals

https://bambooua.com/help-zsu.html